TWEEDAAGS ARRANGEMENT BRODERIE D'ART

kom je van ver, of wil je je eens intensief onderdompelen in de boeiende techniek van broderie d'art, dan bied het atelier de mogelijkheid om twee aaneengesloten dagen lessen te volgen. In deze lessen ga ik uit van de vaardigheden en leervraag van de cursist. Tijdens de kennismaking wordt er een individueel werkplan gemaakt, waarin zowel technieken, textielwarenkennis en historie en individuele vragen aan bod zullen komen. deze lessen kunnen op alle nivo's aangeboden worden.

In de les ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen. Aan het eind van deze 2 dagen wordt de organza losgehaald van het frame, maar je kan er ook voor kiezen het frame en de lunévillenaald waar je mee gewerkt hebt aan te schaffen voor €50,-. Deze 2-daagse cursus is van 11.00 tot 17.00 te boeken op afspraak voor maximaal 4 personen

De kosten van deze dagcursus zijn €295,- inclusief borduurmaterialen die in de les gebruikt worden en een stuk organza, gebruik van een borduurframe en lunévillenaald, koffie en thee en een lunch.

Kom je van ver, dan kan ik je van harte de B&B van De Burgerij aanraden, een bourgondisch restaurant in franse sferen, vlakbij het atelier. Een andere overnachtingsmogelijkheid is Hostel Roots, een prachtig verbouwde oude spaarbank. Als extraatje kan je voor s'avonds een boek uit m'n handwerkbibliotheek lenen!

Je meldt je voor deze cursus aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv tweedaags arrangement