PRIVÉLESSEN EN GROEPSCURSUSSEN BRODERIE D’ART in TILBURG

In het atelier kan je in je eigen tempo kennis maken met deze ambachtelijke techniek waarbij je kralen en pailletten met een speciale naald, de zg. lunévillenaald leert verwerken. Na de eerste kennismaking met deze techniek kan je dit toepassen in een eigen ontwerp of je kan kiezen uit de motieven in het atelier en deze naar eigen smaak en inzicht invullen.

In de lessen ligt de nadruk op het aanleren van vaardigheden, waardoor de cursist na afloop zelfstandig in staat is de aangeboden techniek thuis toe te passen.

Daarnaast biedt het atelier diverse borduurtechnieken aan in de freestyle borduurcursus of de jaarcursus freestyle borduren/naaldkunst.

Alle privélessen en freestyle borduurcursussen zijn voor ieder nivo geschikt omdat er individueel en aangepast aan de vraag van de cursist les gegeven wordt.De cursussen hebben een oplopende vaardigheidsgraad, van basisnivo 1 oplopend naar nivo 2 en nivo 3. In het atelier krijg je altijd een individuele werkplek, voorzien van eigen verlichting, waardoor je onbelemmerd in je eigen tempo de techniek eigen kan maken. Na afloop van iedere cursus krijgt de deelnemer een certificaat met aangeleerde vaardigheden en het behaalde nivo mee naar huis.

Voor "Young Talents" is er een speciale kortingsregeling.

NIEUW IN HET ATELIER IS DE 3-JARIGE BORDUUROPLEIDING!

 

BRODERIE D'ART

GOUDBORDUURWERK

FREESTYLE BORDUREN/NAALDKUNST

AANVULLEND AANBOD EN WORKSHOPS

 

Lessen op lokatie

speciaal voor modevakscholen en opleidingen is het mogelijk om cursussen broderie d'art op lokatie te geven