PRIVÉLESSEN EN BORDUURCURSUSSEN in TILBURG

In mijn lessen ligt de nadruk op het aanleren van verschillende borduurtechnieken, ik ga er van uit dat iedere cursist die bij mij komt in wezen al creatief is en z’n eigen ideeën over stijl en vorm heeft. Juist door de nadruk op technische borduurvaardigheden en materiaalverwerking te leggen hoop ik bij mijn cursisten een creatieve stroom op gang te brengen waarmee ze vrijer worden in het vormgeven van hun eigen ideeën. Ik neem mijn deelnemers altijd met veel plezier mee in mijn textiele avontuur en stimuleer ze om door mijn voorbeelden ook op onderzoek uit te gaan en zelf nieuwe technische variaties te ontwikkelen.

In de cursussen en masterclasses hou ik altijd wel een globale ontwikkelingslijn aan, maar het programma is altijd flexibel genoeg om in te gaan op vragen en suggesties van de deelnemers, waardoor een zeer persoonlijke leergang kan ontstaan.

Door deze benadering is het vanzelfsprekend dat de cursussen en masterclasses niet toewerken naar een eindproduct maar veel meer op het ontwikkelen van vaardigheden en inzicht in het gebruik van verschillende materialen. Het eindresultaat van een cursus zal een staalkaart zijn met veel steekproeven, onderzoek en inzicht in het toepassen van de aangeboden lesstof.

Alle privélessen zijn voor ieder nivo geschikt omdat er individueel en aangepast aan de vraag van de cursist les gegeven wordt.De cursussen hebben een oplopende vaardigheidsgraad, van basisnivo 1 oplopend naar nivo 2 en nivo 3, en de vergevorderden op nivo 4. In het atelier krijg je altijd een individuele werkplek, voorzien van eigen verlichting, waardoor je onbelemmerd de techniek eigen kan maken. Na afloop van iedere cursus krijgt de deelnemer een certificaat met aangeleerde vaardigheden en het behaalde nivo mee naar huis.

Voor "Young Talents" is er een speciale kortingsregeling.

NIEUW IN HET ATELIER IS DE 3-JARIGE BORDUUROPLEIDING!

BRODERIE D'ART

GOUDBORDUURWERK

FREESTYLE BORDUREN/NAALDKUNST

AANVULLEND AANBOD EN WORKSHOPS

Lessen op lokatie

speciaal voor modevakscholen en opleidingen is het mogelijk om cursussen broderie d'art op lokatie te geven