Digital Patreon Logo Black

Moniquenwerk op Patreon

Patreon is een platform waar makers delen waar ze mee bezig zijn met hun “Patrons”. Patrons zijn de volgers die een bijdrage betalen om de makers die ze uitkiezen te volgen en financieel te ondersteunen met een klein maandelijks bedrag, eigenlijk is het een moderne manier van mecenaat, gecombineerd met croudfunding, vele kleine donaties kunnen een financieel vangnet voor de maker vormen.

Als dank voor deze ondersteuning maak ik komend jaar een “Stitch Along”, iedere maand laat ik zien wat ik en hoe ik een deel van een goudborduurwerk heb gemaakt, met instructies zodat je het proces kan volgen en na kan maken.

Hoe kan je meedoen?

Maak een account aan op Patreon, Sign Up | Patreon

zoek naar Moniquenwerk

“select a membership level”: Embroiderysample of the day

dan krijg je een keuze om te betalen met creditcard of met Paypal, ( hoe je een paypal-account aanmaakt en aan een bankrekening koppelt lees je hier )

Als dat allemaal gelukt is krijg je vanzelf een melding via de mail als ik weer iets gepost heb….

Hier vind je de eerste aankondiging ( openbaar) met het patroon dat ik uit ga werken, je kan het patroon downloaden en uitprinten om mee te kunnen doen.

Alle materialen die je voor deze Stitch Along nodig hebt vind je op m’n webshop

Maar je kan natuurlijk ook je eigen materialen gebruiken, of de technieken die ik laat zien op een andere manier in een eigen ontwerp toepassen, geef je creativiteit de ruimte!