Uitnodiging BIJSCHRIJVING IMMATERIEEL ERFGOED

VRIJDAG 3 NOVEMBER 16.00

Dit najaar bestaat het atelier 10 jaar in Tilburg, op 20 september 2013 werd het atelier geopend door Rinus Sprong, toen nog onder de naam Atelier By Monique.

Inmiddels is het Moniquenwerk Broderie d’art geworden en heb ik mij gespecialiseerd in haute couture borduurtechnieken, goudborduurwerk en freestyle borduurtechnieken.

De kroon op mijn ontwikkeling als borduurster is de opname van Broderie d’art en goudborduurwerk in de inventaris van het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland.

En dat wil ik met jou vieren!

De officiële ondertekening van het inschrijvingscertificaat zal plaatsvinden op VRIJDAG 3 NOVEMBER rond 16.30. Je bent vanaf 16.00 welkom in het atelier, daarna is er een borrel zonder eindtijd, ik zorg voor voldoende hapjes en drankjes. Hiermee vier ik meteen het 10-jarig bestaan van mijn atelier in Tilburg. Ik zou het heel erg leuk vinden als je daarbij aanwezig kan zijn, laat je me even weten of je komt? Liefst via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP, DIT IS EEN GEWIJZIGDE DATUM!