CURSUS/LESVOORWAARDEN

De basiscursus broderie d’art wordt op de eerste lesdag in een keer betaald, vervolglessen worden per keer betaald. Na aanvang van de basiscursus is er geen restitutie mogelijk, lesgeld is niet inwisselbaar voor materialen.

Afspraken voor privelessen worden minimaal 2 weken van te voren gemaakt en betaald, lessen duren 2 uur vanaf het afgesproken tijdstip, de eerste les van de basiscursus duurt 3 uur. Annuleren is mogelijk tot 2 dagen voor de les/cursus, daarna is het volledige lesgeld verschuldigd.

Cursussen/lessen zijn inclusief de materialen die in de les gebruikt worden, exclusief zijden garens. Voor de broderie d’art- basiscursus (3 lessen) is 1 stuk zijden organza van ca 35x40 cm inbegrepen. Tijdens de lessen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gereedschappen (borduurraam, lunevillenaald) die in het atelier aangeboden worden als startset van €50,-

Voor aanvang van de eerste les zullen wij u vragen een contract te ondertekenen waarmee u bevestigt dat de kennis die wordt gedeeld in de lessen alleen voor de eigen ontwikkeling van de deelnemer bedoeld is, en dat deze kennis op geen enkele manier gedeeld mag worden

Materialen om thuis verder te werken kunnen in het atelier gekocht worden. In het atelier is het mogelijk om met pin te betalen.

Annuleren is mogelijk tot 2 dagen voor de les/cursus, daarna is het volledige lesgeld verschuldigd.

U bent vanaf 10 minuten voor aanvang van de workshop/cursus welkom in het atelier.

Het atelier is zeer goed met het openbaar vervoer bereikbaar, 5 min. Van het NS-station Tilburg ( intercitystation)

De aanbevolen parkeergarage is De Knegtel: https://www.p1.nl/parkeren/tilburg/parkeergarage-knegtel