MASTERLY THE HAGUE, #PROJECTOAKLEAVES

IMG_20200623_225325757 #ProjectOakleaves voor Masterly The Hague

Masterly The Hague:

een biennale
voor Oude Meesters,

Dutch Design, kunst
en fotografie.

met als thema:

Ode aan het 
Nederlandse landschap


21 - 24 oktober 2021
Lange Vijverberg 14_15_16
 en The Kings Ballroom
Museumkwartier Den Haag

Op prachtige locaties tegenover de Hofvijver en in het Museumkwartier, zullen van 21 - 24 oktober 2021 monumentale panden gezamenlijk de deuren openen voor het publiek.

Ik heb de eer voor deze biennale geselecteerd te zijn! mijn werk, #ProjectOakleaves zal te zien zijn op de eerste verdieping van Hoogsteder&Hoogsteder, Lange Vijverberg 15, Den Haag.  Het thema van deze biënnale is "Ode aan het Nederlandse landschap". De geselecteerde deelnemende ontwerpers, kunstenaars en ambachtsvakmensen laten zich inspireren door een selectie van kunstwerken uit de collectie van Hoogsteeder & Hoogsteeder.  Geïnspireerd door het schilderij van Jasper van der Lanen borduur ik eikenblaadjes van 4x2 cm in goud- oker- en bronstinten in verschillende borduurtechnieken zoals goudborduurwerk en vrije interpretaties van broderie d'art en freestyle borduurwerk. Daarmee borduur ik voort op traditioneel goudborduurwerk van eikenbladeren op formele kleding van hoogwaardigheidsbekleders.

Hoogsteeder 

inspiratieMasterly

eikenbladerenklein

 

Voor mij is deelnemen aan dit evenement op deze prachtige lokatie terug naar m'n wortels! Ik ben in Den Haag geboren en heb altijd op de Lange Vijverberg gewandeld( tijdens de kermis stond er vroeger een witte muizenkraam), crocussen kijken om de hoek op het Lange Voorhout, naar het theater iets verderop in de Koninklijke Schouwburg, en als kind op Prinsjesdag kijken naar de gouden koets..... inmiddels leef in Tilburg, maar dit stukje Den Haag voelt nog steeds als thuis.....

FOTO OVERZICHT: dit is een selectie van ruim 100 blaadjes....

oakleaves small 021 oakleaves23 

oakleaves small 009 oakleaves small 025

oakleaves small 041 oakleaves small 042

oakleaves small 095 oakleaves small 075

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

#Project Oakleaves @Masterly Den Haag, een terugbl...
Kralen in Broderie d'art

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
zaterdag, 15 juni 2024