MONIQUENWERK DE WEBSHOP

Welkom bij de webshop van moniquenwerk broderie d’art. Hier vind je materialen en gereedschappen voor broderie d’art, goldwork en freestyle broderie en aanverwante handwerktechnieken zoals ik die zelf gebruik in m’n lessen en cursussen. Deze webshop is nog in ontwikkeling, nog niet alles wat de winkel te bieden heeft staat er al op. Zoek je iets dat niet in de webshop te vinden is neem dan even contact op, mogelijk heb ik het wel in de winkel.

Kleurservice: aarzel je over de kleur van een produkt, dan kan ik altijd op verzoek een kleurvergelijking maken met de kleurnummers van DMC.

 

 


  

CANNETILLES

 

Cannetille is een spiraalsgewijs gewikkelde holle metaaldraad die toegepast wordt in goudborduren. Van cannetille kan je kralen op de gewenste lengte afknippen. Een van de bijzonderheden is dat je deze “kralen” ook kan buigen om over een reliëfvulling vast te naaien of in lussen of bogen kan verwerken, wat bij glazen staafkralen niet mogelijk is. Cannetilles zijn er in verschillende structuren, "lisse" is een gladde cannetille, "frisée" heeft een gefaceteerd aanzien, en dan zijn er nog cannetilles met een fantasie structuur, of een duidelijk spiraal reliëf.

cannetilles

cannetille49
1,75 €
cannetille50
1,75 €
cannetille51
1,75 €
cannetille52
1,75 €
cannetille53
1,75 €
Pagina 3 van 3