lesdagen

lesdagen worden aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, in de agenda zijn de aangeboden data te vinden onder de noemer Lesdag. neem voor het boeken van een les contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , bel of whats'app op 0645921256

Voordelen van deze manier van werken zijn oa:

  • de lessen worden ingepland op een moment dat jou het beste uitkomt, dit is ideaal voor mensen met onregelmatige werkroosters.
  • je kan op ieder moment in het jaar starten met je lessen, je hoeft niet op het begin van een cursus te wachten.
  • je kan zelf kiezen hoeveel lessen je wil volgen, en er kunnen altijd vervolglessen ingepland worden.
  • een cursus hoeft niet binnen een bepaalde tijd afgerond te worden, we plannen steeds een les in zoals dat je het beste uitkomt.
  • je zit niet vast aan een lesprogramma, maar kiest zelf wat je wil leren. Als je twijfelt wat je het beste kan doen om je verder te ontwikkelen dan begeleid ik je natuurlijk in die keuzes.
  • al doende kan je ontdekken met welke technieken je de meeste affiniteit hebt en dan kan jouw programma daarop aangepast worden.

in overleg is het mogelijk een les in het weekend te boeken, daar komt dan per les een weekendtoeslag van €25 op de standaard lestarieven.

tijdens deze lesdagen zijn er losse lessen van 2 uur van 11.00-13.00 en van 14.00-16.00, het is ook mogelijk om een lesdag van 2 lessen te boeken van 11.00-16.00 met een pauze van ca 1 uur.

Afspraken voor privelessen worden minimaal 2 weken van te voren gemaakt en betaald. Annuleren is mogelijk tot 2 dagen voor de les/cursus, daarna is het volledige lesgeld verschuldigd. Bij de keuze voor een pakket van 8 lessen worden 7 lessen per stuk afgerekend, en wordt de laatste les gratis aangeboden.

Tarieven 2022 voor "Young Talents" gelden andere tarieven

Les a 2 uur  11.00-13.00 of van 14.00-16.00                                     €65

vooropleiding Broderie d'art 1x 3 uur +2x 2uur                                  €225

pakket 8 lessen broderie á la carte á 2 uur                                         €455

 lees hier de cursus/lesvoorwaarden