"MEET THE MAKER"- ONTVANGST IN HET ATELIER

Ben je nieuwsgierig naar Broderie d’art, en zou je er wel eens meer over willen weten?

In het atelier bied ik voor groepen een informatieve ontvangst op afspraak aan.

In deze ontvangst zal ik een uitgebreide demonstratie van de door mij beoefende techniek geven, en ingaan op de geschiedenis van de techniek en de toepassing in de haute couture. Verder zal je verrast worden door de geschiedenis en achtergrond van de gebruikte fournituren, zoals de kralen en pailletten. Ook minder voor de hand liggende materialen zoals stro en informatie over zijde komen aan bod.

Deze ontvangst is met name interessant voor mensen met affiniteit met mode, bewondering voor handwerk en studenten van vakopleidingen. Natuurlijk is deze ontvangst erg goed te combineren met een bezoek aan het Textielmuseum, een wandeling door het Dwaalgebied van Tilburg en een lunch of afsluitende borrel in een van de vele eet- en drinkgelegenheden die het Dwaalgebied van Tilburg rijk is!

Duur van deze ontvangst: 45-55 minuten

Kosten van deze ontvangst: €17,50 voor groepen van 2-5 deelnemers, €1,75 toeslag per iedere volgende deelnemer, met een maximum van 15 deelnemers.

Bij deze prijs is inbegrepen koffie of thee met wat lekkers, en een presentje in haute couture-kwaliteit als aandenken voor iedere deelnemer.

Deze ontvangst kan voor groepen van 4-10 personen desgewenst uitgebreid worden met een kennismakingsworkshop broderie d'art van 2-2,5 uur á €85 per persoon.

Voor grotere groepen is een lezing op maat natuurlijk altijd mogelijk, net als een lezing op locatie, neem daarvoor contact op met het atelier via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.