knopenmasterclass01

Masterclass Ambachtelijke knopen

Ambachtelijke knopen zijn bij uitstek geschikt om een outfit een persoonlijke uitstraling te geven. Deze knopen kunnen door de keuze van kralen en garens precies afgestemd worden op de kleding en zo een eye-catcher worden, maar ze kunnen ook als broche of ander sieraad toegepast worden.

In deze masterclass komen 5-6 verschillende knopen aan bod waarbij er gekozen kan worden uit de volgende knopen:

  • Dorsetbutton,
  • Morning star met lint,
  • Stofknoop met lintroosje,
  • Bolknoopje naar keuze met garen of kraaltjes opgewerkt,
  • Opgewerkte kralenknoop a la Balenciaga
  • Death’s head button
  • Soutache knoop

Deze masterclass wordt aangeboden voor kleine groepen van max. 6 personen en is voor alle nivo’s toegankelijk, iedere deelnemer zal op eigen nivo begeleid worden om zichzelf verschillende technieken eigen te maken. 

 

woensdag 10 april, deze masterclass is afzonderlijk te boeken, maar ook in een passepartout met de masterclass Passementen op 11 en 12 april. 

 

Tijden: 10.30-12.30 en 13.30-16.30

Kosten: €165 incl alle materialen die gebruikt worden in deze masterclass. 

Kosten passepartout Ambachtelijke Knopen en Passementen: €325 incl alle materialen die gebruikt worden in deze masterclass

Deze masterclass is incl. koffie en thee, excl. Lunch, in de lunchpauze kan je terecht in een van de vele lunchrooms en andere eetgelegenheden in de directe omgeving van het atelier.

opgave via email: ovv masterclass ambachtelijke knopen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

weet je dat je alle masterclasses ook voor een groep van 3-6 personen op afspraak in kan plannen!

  lees hier de cursus/lesvoorwaarden