BORDUUR-RETRAITE

Wil jij ook aan het begin van een nieuw seizoen even pas op de plaats maken en tijd voor jezelf nemen voordat je weer in de hectiek van alledag stapt? Ik wel, en nodig je uit om met mij het nieuwe seizoen te starten met een zg borduur-retraite…. Geen vastomlijnd programma, maar in alle rust leren wat je interessant vind, werken aan een eigen project, of nou eens die onafgemaakte stukken onderhanden nemen. Verdiep je eens in Goudborduurwerk, Passementen, ontdek hoe je freestyle borduren in je werk kan toepassen, ga zijde organza beschilderen of verdiep je in broderie d'art…. En natuurlijk kan je ook gebruik maken van verschillende gereedschappen in het atelier, zoals de pleaters, bolijzers, punchmachines en divers klein handgereedschap en kan je je ook eens in alle rust verdiepen in m’n Textiel- en Kunstbibliotheek. Om genoeg individuele aandacht te kunnen bieden zal de groep niet groter zijn dan 6 personen.

We werken samen van 10.30 tot 16.30, met een lunchpauze van 12.30-13.30

Na een dag samen werken is er genoeg tijd om te genieten van de vele terrasjes in de omgeving.

Voor overnachtingen kan ik je  Hostel Roots aanbevelen, op loopafstand van het atelier en het station.

Data van deze retraite: dinsdag 22 augustus t/m vrijdag 25 augustus

Kosten van deze retraite zijn €165 voor 1 dag, €295 voor 2 dagen, of €554 voor 4 dagen, inclusief materialen ( exclusief zijden garens), koffie en thee, excl. Lunch, in de lunchpauze kan je terecht in een van de vele lunchrooms en andere eetgelegenheden in de directe omgeving van het atelier.

Meld je voor deze retraite aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv borduur-retraite